opdrachtgevers die er toe doen

Ik heb een voorliefde voor opdrachtgevers die er toe doen. Die met de keuzes die zij maken, groot of klein, een steen bijdragen aan een betere wereld voor iedereen. En dat zijn in de praktijk heel uiteenlopende organisaties. Van high tech startups die de wereld duurzamer maken tot en met NGO’s die boeren ondersteunen in Afrika.

 

Wat zeggen opdrachtgevers?

"Lonieke is erg sterk in het meenemen naar denken vanuit perspectief van de klant. De indeling en werkwijze van de verschillende sessies waren afwisselend en met veel dynamiek. En wat ook merkbaar is: Lonieke begrijpt met haar achtergrond de agrarische sector. Heel prettig!"

 

“Lonieke brengt energie, enthousiasme en goede verdiepende vragen mee. Door de brede variatie qua werkvormen ontstaat telkens weer een levendige dynamiek en is er veel interactie met en tussen alle deelnemers.”

 

“Door haar energieke aanpak en betrokkenheid weet Lonieke net dát extra te brengen. Of het nou om een groepsopdracht of een individueel traject gaat, deze communicatieduizendpoot kan het allemaal en levert maatwerk+ af!”

 


"Met haar vakkennis en enthousiasme weet Lonieke mensen in beweging te krijgen. Ze denkt goed met je mee, komt met creatieve ideeën en kan zich heel goed in de doelgroep verplaatsen. Een echte communicatie-professional dus!"