Succes met jouw (online) uitstraling!

Wist je dat jouw uitstraling bepaalt hoeveel succes je hebt?
Met je bedrijf, als professional?

Look@U, expert in uitstraling, organiseert workshops waarbij je actief aan de slag gaat met jouw (online) uitstraling. Met als resultaat meer succes, meer klanten, meer omzet!

Speciaal voor deze workshop werk ik samen met Helmie van Montfort van Look@U. Helmie is een ervaren vakvrouw op het gebied van uitstraling. Nadat je bij Look@U bent geweest, weet je precies waar jij van gaat stralen!

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ziet de workshopdag er uit?
In de ochtend ga je aan slag met je persoonlijke uitstraling. Hoe kom je over, en hoe kun je dat beïnvloeden? Wat doet kleur en styling met iemands uitstraling? Samen kijken we naar jouw imago, en hoe je jouw uitstraling kunt professionaliseren. In de middag bekijken we jouw online uitstraling en gaan we aan de slag met LinkedIn, het grootste professionele online netwerk ter wereld. Je professionaliseert ter plekke je profiel en krijgt heel veel tips om jouw online uitstraling te verstevigen.

Zowel ’s morgens als ’s middags ga je actief aan het werk. En je gaat dat wat je leert, meteen in praktijk brengen. Laptop mee dus!

Wat levert deze workshop jou op?
– inzicht in hoe jij overkomt bij anderen
– inzicht in je gewenste professionele uitstraling
– praktische tips om dit te bereiken met slimme keuzes in kleur en stijl
– inzicht in jouw eigen online uitstraling
– een professioneel LinkedIn profiel dat past bij jouw gewenste uitstraling
– praktische tips & trics om met LinkedIn jouw online uitstraling te versterken

Wanneer en waar?
De workshop ‘Succes met je (online) uitstraling!’ wordt gepland bij voldoende aanmedlingen. Uiteraard is het ook mogelijk deze workshop incompany te verzorgen, bijvoorbeeld als teamdag. Voor de workshop ben je van harte welkom in de Look@U workshopruimte aan de Riethovensedijk 4 in Bergeijk. Aanmelden kan via een bericht of bel me op (06) 1231 2742.

Investering
Investeer in jezelf en leer nu in één dag alles over jouw (online) uitstraling en hoe je deze versterkt met LinkedIn. De kosten voor deze workshop bedragen € 279 (exclusief BTW) per persoon, inclusief koffie, thee, lekkernijen en heerlijke lunch.

 

HelmieWie is Helmie van Montfort?
Helmie van Montfort is eigenaar van Look@U, een vakvrouw in persoonlijk imagoconsultancy die de mens centraal stelt. Ze kijkt écht naar wie ze voor zich heeft voordat zij advies uitbrengt. Zodat ze handvaten aanreikt die passen en die praktisch uitvoerbaar zijn om jou zo te laten stralen. Zo voelen haar klanten zich (nog) zelfverzekerder en versterken zij hun imago. En dat heeft succes!

 

Interesse?
Wil je meer weten? Stuur me een bericht of bel (06) 1231 2742.