Persoonlijke LinkedIn Support sessie

LinkedIn kan je heel veel opleveren. Nieuwe contacten, hernieuwde contacten, actuele kennis en informatie, aanbevelingen, leads voor nieuwe opdrachten of die mooie nieuwe baan. En LinkedIn is natuurlijk een prachtig podium voor jouw online personal branding! Veel mensen zijn zich daar van bewust. Er zijn niet voor niets > 6 miljoen Nederlanders met een LinkedIn-account. Maar, gebruik jij LinkedIn ook echt zo, dat het je kansen op succes vergroot? Bijvoorbeeld: Geeft jouw profiel het juiste beeld van wie je bent en wat je in huis hebt? En gebruik je alle slimme tips en trucs om beter vindbaar en bereikbaar te zijn?

Persoonlijke LinkedIn Support sessie
In een persoonlijke sessie wordt jouw LinkedIn-profiel gescreend en krijg je concrete tips om je profiel aan te scherpen. Ook krijg je handige tips om LinkedIn te gebruiken voor jouw persoonlijke doelstelling (online branding / acquisitie / nieuwe baan / etc). E natuurlijk kan je al je vragen stellen.

De kosten van een persoonlijke LinkedIn Support sessie bedragen € 99,= (ex BTW) per uur. De duur kan variëren tussen 1 en 3 uur (in overleg). De sessie vindt plaats op een locatie in omgeving Eindhoven of via Skype.

Jouw online visitekaartje
Dus, heb je al een tijdje het gevoel dat je je profiel moet updaten maar komt het er niet van? Met een 1 op 1 LinkedIn Support sessie fris jij je profiel op en zorg je dat het aansluit bij wie je bent en wat je wilt bereiken. Je LinkedIn profiel is ten slotte jouw online visitekaartje!

Interesse?
Wil je meer weten? Stuur me een bericht of bel (06) 1231 2742.