Masterclass
‘Mijn eigen ik als merk.nl’

merkWat zou voor anderen de reden moeten zijn om zaken te doen met jou? Hoe wil je bij hen op het netvlies staan? Waarin ben je merkbaar anders of beter dan je vakgenoten? Ben je zo zuiver als Spa, zo wakker als de Telegraaf, zo glashelder als Interpolis of … wat maakt jou uniek? Je ontdekt het tijdens de resultaatgerichte eendaagse masterclass ‘Mijn eigen ik als merk.nl’, waarbij alles draait om jou en je online imago. Je definieert je eigen merk in woord én beeld in je persoonlijke merkkompas. Bovendien breng je je LinkedIn-profiel in lijn met je eigen merk en leer je hoe je dit social medium inzet voor jouw zakelijke doelen. De masterclass is inclusief photoshoot. Wel zo handig om te weten, wanneer je ’s ochtends voor je kledingkast staat.

De masterclass is de enige in z’n soort vanwege de unieke combinatie van ‘Personal Branding’ en ‘Jouw online visitekaartje: LinkedIn’. Waar andere sessies Personal Branding stoppen, ga je in deze masterclass verder. En waar andere workshops LinkedIn beginnen, weet jij al precies hoe jij je online wilt presenteren.

Ochtendprogramma: Personal Branding

In het eerste gedeelte van de masterclass leg je een stevig fundament voor je eigen ik als merk. Je krijgt helder wat je persoonlijke kracht is en waar je doelgroep op zit te wachten. In een persoonlijk merkkompas werk je concreet in woord en beeld uit hoe jij je helder en consistent kunt onderscheiden in je markt. Bovendien ga je dat direct in praktijk brengen met een elevator pitch (presentatie van jezelf in 1 minuut tijd). Je persoonlijke merkkompas helpt je om ook na de masterclass te focussen op je eigen ik als merk.

Middagprogramma: Jouw online visitekaartje: LinkedIn

Hoe kun je jezelf optimaal online laten zien? Hoe zet je LinkedIn, jouw online visitekaartje, maximaal in om je doelen te bereiken? In het tweede gedeelte van de masterclass ga je actief aan de slag met LinkedIn. Met veel praktische tips en een ter plekke professioneel gemaakte foto vervolmaak je je profiel. Aan het eind van de dag heb je een professioneel profiel, weet je hoe je bouwt aan een sterk online netwerk en hoe je LinkedIn inzet om jouw zakelijke doelen waar te maken.

Wat levert de masterclass je op?

 • Een concreet persoonlijk merkkompas
 • Je eigen, in de praktijk geteste elevator pitch
 • Een professioneel gemaakte foto geschikt voor social media profielen
 • Een perfect LinkedIn-profiel
 • Inspiratie en ideeën voor het verder versterken van je (online) imago en netwerk
 • Interessante contacten met andere ondernemers en professionals
 • Extra: tips & tricks per e-mail na afloop van de masterclass

Praktische info

 • Op dit moment staat er geen datum gepland voor deze masterclass op open inschrijving. Je kunt wel alvast je interesse kenbaar maken; als er voldoende geinteresseerden zijn, organiseren we de masterclass op korte termijn.
 • Locatie: Cultuurbelevenis Looeind, Liempde
 • Investering: € 345,- excl. BTW per persoon. Dit is inclusief lekkere lunch en professionele photoshoot.
 • Deze masterclass bieden we ook incompany aan (groepssamenstelling, datum en locatie in overleg).
 • Aanmelden: via Lonieke de Ruiter info@lonieke.nl, (06) 1231 2742

Lees meer