Liever communicatiever-sessies:

Vergroot je communicatiekracht én die van je organisatie

Snel inspelen op veranderingen, de band met de klant duurzaam versterken en (groei)ambities waarmaken. Wil je daarin als organisatie slagen, dan is de manier van communiceren meer dan ooit cruciaal! Dat geldt zeker niet alleen voor communicatie-specialisten, maar voor iedere professional. In dit informatietijdperk is iedereen communicator geworden, elk vanuit z’n eigen rol, verantwoordelijkheid en positie. Iedereen is aan zet om verbindingen tot stand te brengen tussen binnen en buiten.

Wil je niet alleen zelf meters maken om je communicatiekracht te vergroten, maar tegelijkertijd ook je organisatie in beweging brengen om communicatiever te worden? En kun je daarbij wel wat inspiratie en support gebruiken? Dan zijn de Liever communicatiever-sessies echt iets voor jou!

Samen met Cecile Snijders organiseer ik regelmatig middagsessies onder de noemer ‘Liever communicatiever‘, met telkens een actueel, inhoudelijk communicatiethema in de hoofdrol. De sessies hebben een hoog ‘leren door doen’-gehalte en leveren je inspirerende ideeën, tools en tips op. Hiermee kun je jouw leidinggevende(n), collega’s en klanten betrekken en verrassen!

Bekijk alle informatie op de Liever-communicatiever website.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met me op: info@lonieke.nl of bel me op (06) 123 12 742.

Ga je liever incompany aan de slag? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!